loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

Cum sunt lucrate accesoriile Inspiration30?

Broșele tip jabou sunt lucrate manual pornind de la o piesă centrală realizată prin tehnica soutache, cu pietre semiprețioase și panglici din satin, dantelă, catifea, organza etc.. Simetriile ori dimpotrivă, asimetriile fac din fiecare accesoriu un model unic, care spune o poveste!

La ce fel de ținute se potrivesc accesoriile Inspiration30?

Broșele tip jabou merg excelent pentru a individualiza o ținută de birou, atașate la cămașă sau rochie. În funcție de stilul tău vestimentar, poți accesoriza cu elemente deosebite lucrate manual și un tricou sau anumite modele ale rochiilor de seară. Imaginația nu are limite! Efectul garantat este de sporire a feminității și eleganței.

Care este suma minimă pentru efectuarea unei comenzi?

Nu există sumă minimă. Te poți bucura de accesoriile Inspiration30, chiar dacă alegi să comanzi un singur produs.

Trebuie să mă înregistrez dacă vreau sa fac o comandă?

Poți plasa o comandă și fără să te întregistrezi, trebuie însă să știi că ar fi în avantajul tău să îți faci cont deoarece periodic oferim cupoane de reducere clienților fideli. De asemenea, puteți fi primii care aflați care sunt cele mai noi produse.

Vreau ca livrarea să fie făcută la altă adresă decât cea specificată în contul meu de client. Cum procedez?

În formularul de comandă ai opțiunea de a introduce informații legate de adresa de livrare, dacă aceasta este diferită de cea din cont.

Când este expediată comanda?

Comenzile efectuate până la ora 14:30, pentru produsele aflate în stoc, se expediază în aceeași zi, exceptând sâmbăta și duminica. Pentru produsele care sunt achiziționate la comandă, termenul exact de livrare este comunicat după depunerea comenzii.

În cât timp pot primi produsele realizate la comandă?

Accesoriile Inspiration30 sunt sunt lucrate manual, astfel încât timpul poate varia de la câteva zile, până la peste o săptămână, în funcție de complexitate și perioada în care este realizată comanda. Vă rugăm să luați în considerare că în momentele mai aglomerate ale anului: Crăciun, Mărțișor, 8 Martie, Black Friday sau sărbătorile legale durata de livrare poate fi mai lungă și vă sfătuim să plasați din timp comanda.

Care este costul transportului?

Livrarea costă 15 de lei/colet. În cazul comenzilor de peste 250 de lei, livrarea este gratuită.