loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

Broșe bleumarin, pline de volum și de fantezie – Inspiration30!

22 octombrie, 2019

Încă e caldă toamna asta, cu cer albastru și senin – și încă-i treaz un dor de iarnă, de fulgi de nea, de daruri plin! Sezonul acesta ce ni se deschide-n cale are ceva aparte. O aură de mister, de bucurie, de eleganță! Și, printr-atâta poezie și fantezie în care am început să scriu, n-o să vă surprind prea tare dacă o să vă spun și că, pentru mine, totul capătă… culoare. Bleumarin! Bleumarin este culoarea pe care o simt cel mai bine în amestecul acesta de sentimente, de anotimpuri, de surprize care așteaptă nerăbdătoare să ne bată la ușă!

Broșă handmade ”Axelle”

Pentru toamna cea minunată și pentru iarna ce vine, lucrez cu mult drag în atelierul meu! Și astfel, una după alta, am văzut cum se formează modele speciale de broșe bleumarin, încântătoare care înlocuiesc, practic, orice altă bijuterie!


Broșă handmade ”Annabelle”

De aceea, te întreb: vrei să te înnoiești sau cauți un cadou pentru o femeie importantă din viața ta?Alege o broșă bleumarin, un accesoriu unic și plin de atitudine! Alege o broșă bleumarin și nu vei putea da greș cu darul tău. Căci fiecare broşă Inspiration30  reprezintă, de departe, o piesă de rezistență și un simbol al eleganței. Inițial, culoarea lor poate părea cam rece – dar tocmai asta le face să se asorteze de minune cu o vreme mai friguroasă. Denotă încredere, siguranță, drum către succes. E vorba de intensitate și de pasiune, de prospețime și de prezentare într-o formă ce nu te lasă fără fond.

Broșă handmade ”Camille”

Broșele Inspiration30 nu au nevoie de multe cuvinte. Intră în magazinul online Inspiration30 și te vei convinge de forța lor de atracție, dar și de puterea lui… bleumarin! Alege modelul cel mai potrivit și asigură-te că în perioada aceasta porți și oferi bijuterii de calitate și puncte bonus la capitolul… feminitate!