loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

Ce faci când nu găsești cadoul potrivit pentru casa unor oameni dragi? Suni o prietenă!

01 februarie, 2020

Dragilor, nu știu voi dacă ați început în forță anul, dar eu știu că suntem deja în februarie. Deja?! Păi cum, că nu am reușit încă să scriem tot ce ne-am propus pentru acest an 😊)).

Și cum lucram eu la produse, mai stabileam ce anume trebuie făcut și ce aș vrea să las deoparte, mă sună o prietenă și mă întreabă :

”-Tu, pe lângă accesoriile pentru doamne, ai putea face ceva și pentru cupluri?”

– Pentru cupluri, întreb eu?!,

”- Daaa, pentru cupluri! Merg la început de februarie la niște oameni care îmi sunt foarte dragi, care țin foarte mult unul la celălalt și aș vrea să le duc ceva… nu știu cum să-ți spun, ceva deosebit, care să fie făcut cu suflet și care să nu fie ca tot ce găsești pe piață. Să fie diferit.”

-Bine, dar…la ce te gândești?

”-Nu știu, îți vine ție sigur o idee creativă.”

Am închis, a trebuit să închid, a sunat-o altcineva, aștepta acel telefon și… cam asta a fost!

Buun, am stat eu și m-am gândit. M-am gândit cum aș putea face ceva pentru persoane care sunt într-o relație (și nu numai), să fie deosebit dar să sublinieze și gândurile bune ale celui care le face darul…

Păi ce ar putea fi mai potrivit decât o decorațiune pentru casă? Și dacă aș insera și pietre semiprețioase care să aducă numai energii bune? Zis și… conturat, schițat model, ales materiale, lucrat decorațiunea și… fotografiat 😊. Iar pe lângă cea care va ajunge la cuplul respectiv am decis să mai încerc două, trei modele 😊. Mi-a plăcut tare mult ideea de a lucra produse pentru casele cu oameni frumoși. 😊

Decorațiunea de astăzi are agate, pietre despre care se spune că ar proteja, vindeca și prelungi viața celor care aleg să le poarte. Iar agatele roșii se bucură în plus de energia aducătoare de pace, prin urmare, tot ce le doresc celor care aleg să-și decoreze casa cu inimioarele cu agate este pace și liniște.

Eu cam atât am avut să vă povestesc.

Să aveți un februarie (și nu numai) plin de iubire, liniște și înțelegere!

Inspirație în tot ce faceți!