loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

Creează-ți propria colecție de broșe Inspiration30!

30 octombrie, 2019

O broșă Inspiration30 este mereu o bună idee, atunci când îți dorești eleganță, feminitate și atitudine în ținuta pe o alegi. Pentru că detaliile fac întotdeauna diferența!

Și dacă o singură broșă își împlinește atât de minunat menirea, ce-ai spune de două, trei sau mai multe broșe? Ce-ai spune dacă ți-ai crea o adevărată colecție de broșe Inspiration30 care să te scoată întotdeauna din rutină și din orice încurcătură?

La ținute smart casual sau office, o broșă are rolul unei bijuterii impecabile și devine un răspuns mai mult decât corect la provocările zilei. Cu model de fluture, jabou, floare sau cravată – mai discret sau mai voluminos – orice accesoriu din colecția ta își va găsi momentul cel mai potrivit ca să te pună în valoare, să-ți dea încredere, culoare și bucurie.

Recunoști? Te recunoști? Creat prin tehnica soutache, din satin sau organza, cu pietre semiprețioase, realizat prin simetrii și asimetrii, fiecare model îți atrage atenția și te poartă cu gândul la asocierile pe care le poți face. Prin urmare, mai multe broșe – mai multe motive de bucurie!

Intră în magazinul online Inspiration30 și alege broșele care ți se potrivesc! Creează-ți o colecție de accesorii care să te bucure și să te ajute în fiecare moment la personalizarea ținutelor!