loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

Cum cumpar?

Procedura de cumpărare online a produselor prin adăugare în coș:

Alegeți-vă produsele dorite.
Dacă ați găsit un produs ce doriți să-l achiziționați vă recomandăm să faceți comanda online (se realizeaza in NUMAI 30 de secunde!).

Cum adaug un produs in cos?

Adaugarea se realizeaza folosind butonul plus din coltul dreapta-jos al produsului sau de pe pagina acestuia folosind butonul adauga in cos.

Dupa adaugare, daca nu aveti deja acest produs in cos, in coltul din dreapta-jos veti putea observa cum site-ul proceseaza produsul. 

Daca produsul este deja in cos, adaugarea produsului se va realiza instant prin incrementarea celui deja existent.

 

 

 

 

 

 

Produse variabile

Produsele ce necesita preferinta (ex: culoare, marime) pot fi adaugate doar de pe pagina produsului. Butonul de plus, ce pentru produsele simple adauga in cos, va redirectiona utilizatorul catre pagina produsului.

 

Cum editez continutul cosul de cumparaturi?

 

  • Pentru a sterge un produs apasam pe (X) din coltul dreapta-sus al produslui.
  • Pentru a edita cantitatea unui produs trecem cu mouse-ul peste cantitatea actuala (ex image: x1) si folosim sagetile ce apar sau putem da direct click pe numar si apoi sa introducem un numar de la tastatura.
  • Pentru a vizualiza cosul de cumparaturi impreuna cu mai mult detalii putem folosi link-ul din coltul stanga-jos “Vezi cosul”.
  • Pentru a finaliza o comanda folosim butonul “Plaseaza comanda”.

 

Cum plasez o comanda?

Pentru a plasa o comanda folosim butonul “Plaseaza comanda” din meniul cosului de cumparaturi sau butonul “Continua cu finalizarea” din pagina cosului de cumparaturi.

Dupa actionarea acestor butoane vom ajunge pe pagina de checkout (finalizare). Aici completam datele necesare (daca aveti un cont creat la noi pe site datele vor fi completate automat cu datele contului), verificam continului cosului de cumparaturi si apoi pentru finalizare folosim butonul “Plaseaza comanda” 

Dupa plasarea comenzii o pagina cu diferite informatii despre comanda noastra va fi incarcata. 

 

 

 

 

 

 

Cum folosesc un cupon?

Introducerea unui cupon se poate realiza din pagina cosului de cumparaturi:

cupon

Sau din pagina de finalizare folosind link-ul:

 

Ce va deschide rapid: