loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

Daruri inspirate de sărbători

05 decembrie, 2019

Vin sărbătorile! Se apropie tot mai mult – să ne cuprindă într-o îmbrățișare mare, cu veselie, cu familie și cu prieteni aproape, cu mult zâmbet și cu multe daruri!

Provocarea aceasta, a cadoului de Crăciun perfect, e una uriașă. Oferim timp, buget, atenție la detalii, pasiune! Nu e ușor, dar merită! Pentru că, atunci când iubim, darurile au o valoare deosebită. Observăm reacțiile celor dragi, ne înfruptăm din bucuria și din surpriza de care au parte. Atunci ne încărcăm bateriile oferind, fără a aștepta ceva la schimb.

Intrați în atmosfera de sărbători și găsiți bijuterii lucrate de mână cu pasiune și migală, dar și ornamente handmade pentru bradul de Crăciun. Toate au în centru minunata tehnică soutache și pietrele semiprețioase.

Broşele Inspiration30 sunt cadoul perfect de Crăciun pentru femei puternice, aventuroase și delicate, elegante, mature, moderne și îndrăznețe. Găsiți zeci de modele în magaziul nostru online pentru a dărui sau pentru a vă face chiar vouă un capriciu.

Sărbătorile sunt și despre emoţie și amintiri. Fiecare ornament handmade de Crăciun poartă o poveste, ce revine în minte cu drag ori de câte ori este agățat în pom. Descoperiți decorațiuni de iarnă sub formă de brăduți, steluțe sau fulgi. Comandă ornamente lucrate de mână personalizate în funcție de tematica și cromatica pomului vostru de Crăciun. Combinațiile de culori ale firului soutache și ale pietrelor semiprețioase, nu au limite.

Inspirație!