loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

 

Inspiration30 înseamnă accesorii handmade realizate cu pasiune ce au ca elemente centrale modele create prin tehnica soutache, pietre semiprețioase și multă imaginație – toate pentru bijuterii statement care subliniază personalitatea, eleganța și frumusețea fiecărei femei.

Povestea Inspiration30 a pornit din necesitatea unei alternative la bijuteriile care se găsesc astăzi în comerţ.

“Mă îmbrăcam frecvent în ținute office pe care am simţit nevoia să le individualizez . Adăugam bijuterii sau eşarfe, însă acestea nu reprezentau nici pe departe piesa de rezistență pe care o căutam.  Atunci am descoperit tehnica soutache şi am realizat primele broşe handmade tip jabou. Am simțit că am primit răspunsul așteptat!

Numele acestei tehnici provine de la șnurul folosit – soutache – o panglică decorativă îngustă, utilizată inițial în decorarea obiectelor vestimentare.

Am început să exersez, să lucrez cu ace, șnur, cusături, culori. M-am simțit inspirată! Și am vrut ca, la rândul meu, să inspir! ” povestește Lorena Ţarus, fondatoarea Inspiration30.

Accesorii cu pietre semiprețioase– pentru femei cu atitudine

Punem accent pe calitate ce derivă atât din materialele folosite, cât și din atenția cu care este realizată manual fiecare bijuterie.

Pietrele semiprețioase, șnurul soutache, panglicile din satin, dantelă sau organza, simetriile ori dimpotrivă, asimetriile fac din fiecare accesoriu un model unic, care spune o poveste!

Broșa handmade se prinde perfect pe cămașă, sacou sau rochie cu ajutorul unei clame ce se montează sub un suport din material textil, care să o susțină. Ţinuta este astfel completată de accesorii ce conferă încredere fiecărei purtătoare.

Îndrăznește!

Orice femeie este unică. De aceea și fiecare accesoriu handmade Inspiration30 este unic!

Despre ce este Inspiration30? Despre feminitate! Despre femeia modernă, matură, independentă, sigură pe sine, îndrăzneață! Despre ieșirea din banal. Despre finețe și grație.

Descoperă accesoriile Inspiration30 şi lasă-te inspirată!