loading
shop-icon

shop-icon

shop-icon

Politica de retur

Puteţi returna o comandă sau un produs Inspiration30 urmând 4 pași simpli. Aveţi la dispoziție 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului pentru a face retur prin curier sau direct la sediul nostru din Iaşi.

 

CURIER

  1. Dacă produsul primit nu este ceea ce vă doreaţi, puteţi să îl returnaţi sau să îl schimbaţi trimiţând un mesaj pe adresa de email în care să ne comunicaţi detaliile comenzii și produsul/produsele pentru care doriţi să faceţi retur.
  2. Este important să vă asiguraţi că produsul este în aceeaşi stare în care a fost livrat: nepurtat, fără pete sau rupturi. Produsele se returnează în ambalajele originale, pe adresa noastră, prin curier. Cheltuielile pentru returnare în valoare de 20 de lei sunt suportate de cumpărător. Practic în cazul returului, veţi primi suma aferentă produsului, minus valoarea transportului.
  3. Adresa la care trebuie să trimiteţi produsele este: Str. Moara de Foc, nr 33, Iași.
  4. Vă ținem la curent cu momentul în care returul ajunge la noi. După verificarea produselor, comunicăm dacă toate condiţiile de retur au fost îndeplinite. Rambursarea sumei plătite pentru produsele returnate se face în termen de cel mult 14 zile de la primirea returului, în contul pe care îl veţi pune la dispoziţie.

 

GRATUIT, LA SEDIUL INSPIRATION30

Dacă sunteţi din Iași și vreţi să returnaţi produsele pe loc, vă aşteptăm la sediul nostru aflat la adresa. Dacă aţi plătit ramburs, veţi primi banii pe loc în numerar de la casieria noastră. În cazul în care modalitatea de plată a fost transfer bancar, returul banilor se va face tot prin transfer bancar.

 

 

Motiv *
Produsul diferă față de ce era prezentat pe siteComandă greșita (am primit alt produs)Doresc înlocuirea produsului cu alt model (completează detaliile mai jos)Produsul a fost deteriorat în timpul transportuluiAlt motiv

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, vă rugam să completați câmpurile de mai jos:

Aici este captcha.